Apa yang terjadi?
Batal
MSI Record’s Collection

Arlida Putri - Lemah Teles (Koplo Version)

  • MSI Record
  • 0 Komentar
  • Laporkan
  • Laporkan
  • MSI Record
    MSI RecordDiunggah September 26, 2021

    Arlida Putri - Lemah Teles (Koplo Version) Composed by: Vicky Prasetyo ____________________________________ Lirik: jujur ati iki loro durung iso nompo kenyataan tanduran sing wes tak sirami nanging dadi awu ireng diobong karo kahanan mbiyen janji bareng bareng ngerasakke susah lan seneng saiki kowe medotke angen angen tak kuatke ati yen kudu kelangan kowe mbelok ngiwo nengen tanpo nguwaske mburi tak tabrak kowe loro iki salahe sopo yen kowe wes ra tresno ngomongo ojo terus lungo awas nemoni apes lemah teles Gusti sing bakal bales jujur ati iki loro durung iso nompo kenyataan tanduran sing wes tak sirami nanging dadi awu ireng diobong karo kahanan mbiyen janji bareng bareng ngerasakke susah lan seneng saiki kowe medotke angen angen tak kuatke ati yen kudu kelangan kowe mbelok ngiwo nengen tanpo nguwaske mburi tak tabrak kowe loro, iki salahe sopo yen kowe wes ra tresno, ngomongo ojo terus lungo awas nemoni apes, lemah teles Gusti sing bakal bales kowe mbelok ngiwo nengen tanpo nguwaske mburi tak tabrak kowe loro, iki salahe sopo yen kowe wes ra tresno, ngomongo ojo terus lungo awas nemoni apes, lemah teles Gusti sing bakal bales ____________________________________ Find MSI RECORD on : - Website : https://msirecord.com - Youtube : https://www.youtube.com/c/MSIRecord - Instagram : https://www.instagram.com/msirecord - Facebook : https://www.facebook.com/msirecordlabel - Twitter : https://twitter.com/MsiRecord?s=09 #MSIRecord #ArlidaPutri #LemahTeles #Koplo

    Info

    Arlida Putri - Lemah Teles (Koplo Version)

    MSI Record
    MSI RecordDiunggah September 26, 2021

    Arlida Putri - Lemah Teles (Koplo Version)
    Composed by: Vicky Prasetyo


    Lirik:
    jujur ati iki loro
    durung iso nompo kenyataan
    tanduran sing wes tak sirami
    nanging dadi awu ireng
    diobong karo kahanan
    mbiyen janji bareng bareng
    ngerasakke susah lan seneng
    saiki kowe medotke angen angen
    tak kuatke ati yen kudu kelangan
    kowe mbelok ngiwo nengen
    tanpo nguwaske mburi
    tak tabrak kowe loro
    iki salahe sopo

    yen kowe wes ra tresno
    ngomongo ojo terus lungo
    awas nemoni apes
    lemah teles Gusti sing bakal bales
    jujur ati iki loro
    durung iso nompo kenyataan
    tanduran sing wes tak sirami
    nanging dadi awu ireng
    diobong karo kahanan
    mbiyen janji bareng bareng
    ngerasakke susah lan seneng
    saiki kowe medotke angen angen
    tak kuatke ati yen kudu kelangan

    kowe mbelok ngiwo nengen tanpo nguwaske mburi
    tak tabrak kowe loro, iki salahe sopo
    yen kowe wes ra tresno, ngomongo ojo terus lungo
    awas nemoni apes, lemah teles Gusti sing bakal bales
    kowe mbelok ngiwo nengen tanpo nguwaske mburi
    tak tabrak kowe loro, iki salahe sopo

    yen kowe wes ra tresno, ngomongo ojo terus lungo
    awas nemoni apes, lemah teles Gusti sing bakal bales


    Find MSI RECORD on :
    - Website : https://msirecord.com
    - Youtube : https://www.youtube.com/c/MSIRecord
    - Instagram : https://www.instagram.com/msirecord
    - Facebook : https://www.facebook.com/msirecordlabel
    - Twitter : https://twitter.com/MsiRecord?s=09

    #MSIRecord #ArlidaPutri #LemahTeles #Koplo

    Belum Ada Komentar
    Yuk mulai tulis komentar kamu
      Langganan untuk bisa berkomentar
      Tulis komentar ...

      Jadwal

      Music