Apa yang terjadi?
Batal
Official Lyric Video

Rowman Ungu ft. Risma Aw Aw - Tercipta Untukku Versi Jawa (Official Lyric Video)

  • wowmusikindo
  • 0 Komentar
  • Laporkan
  • Laporkan
  • wowmusikindo
    wowmusikindoDiunggah March 03, 2021

    Rowman Ungu Feat. Risma Aw Aw - Tercipta Untukku | Versi Jawa (Official Lyric Video) Subscribe to Wow Musikindo here: https://bit.ly/WowMusikindoSubscribe Stream available on : https://lnk.to/TUVERSIJAWA Tercipta Untukku Composed & Lyrics by Oncy Ungu Executive Producer by Wow Musikindo & Rowman Ungu Arranged & Music Produced by Rowman Ungu & Victor Musik Banyuwangi Keys & Vocal Directed by Yonggi Mikama Original Published by PT. Massive Music Entertaiment Vocal & Music Recorded at Afe Studio Music & Vocal Sound Engineer by Yudi Angus Mixed & Mastered at Harper Studio ________________________________________ ♫ Available on ♫ Spotify : https://bit.ly/TUNEWSPOTIFY JOOX : https://bit.ly/TUNEWJOOX Deezer : https://bit.ly/TUNEWDEEZER Apple : https://bit.ly/TUNEWAPPLE Langit Musik : https://bit.ly/TUNEWLM ________________________________________ ♫ Available as RBT ♫ Telkomsel : Ketik TUKJF Kirim Ke 1212 XL / Axis : Ketik 47001887 Kirim Ke 1818 Three 3 : Ketik 200163 Kirim ke 1212 ________________________________________ ♫ LYRICS ♫ Tercipta Untukku Versi Jawa Verse : Tak sawang ayune eseman ning mripatmu. Nggawe kaku kabeh ning lambeku. Nyoto ning ngarep ku tekane katresnamu. Wektu kowe ono ning sanding ku. Pre Chorus : Akeh roso, sing ra iso tak ungkapno. Langsung ning ngarepmu Chorus : Aku pengen kowe ono. Teko lan dadi kancaku. Saben dino mlaku bareng karo aku. Siji alasan uripku Chorus II : Nganti wektuku ra ono. Nganti pungkasan e Rogo. Kowe kudu percoyo, ora ono liyone. Sing dadi tresnaku iki. Sewates nyowo Sak tenane sliramu siji sing kulo tresnani. Sak tenane niat nyanding nganti tekaning pati Chorus : Aku pengen kowe ono. Teko lan dadi kancaku. Saben dino mlaku bareng karo aku. Siji alasan uripku Chorus II : Nganti wektuku ra ono. Nganti pungkasan e Rogo. Kowe kudu percoyo, ora ono liyone. Sing dadi tresnaku iki. Sewates nyowo ________________________________________ Enjoy & Stay Connect with us! ► Subscribe to Wow Musikindo: https://bit.ly/YoutubeWowMusikindo ► Website: https://www.wowmusikindo.co.id ► Like us on Facebook: https://www.facebook.com/wowmusikindo ► Follow us on Twitter: https://twitter.com/wowmusikindo ► Follow us on Instagram: https://www.instagram.com/wowmusikindo Follow Instagram ► Rowman Ungu : https://www.instagram.com/babeh_rowmanungu/ ► Risma Aw Aw : https://www.instagram.com/risma_aw_aw/ ________________________________________ WOW MUSIKINDO is a record label based in Jakarta, Indonesia. Our artists include Danang, Tante Lala, Princess Seruni, Risma Aw Aw, Dini LIDA, Diana Jeanette, and Many more. Subscribe to our channel for exclusive videos, Including official videos and lyrics videos. ________________________________________ Don't Forget To Like, Comment, Share And Subscribe Contact Business : Wow Artist Management Tina : 0813-8550-8015 P&C Wow Musikindo 2021

    Info

    Rowman Ungu ft. Risma Aw Aw - Tercipta Untukku Versi Jawa (Official Lyric Video)

    wowmusikindo
    wowmusikindoDiunggah March 03, 2021

    Rowman Ungu Feat. Risma Aw Aw - Tercipta Untukku | Versi Jawa (Official Lyric Video)
    Subscribe to Wow Musikindo here: https://bit.ly/WowMusikindoSubscribe
    Stream available on : https://lnk.to/TUVERSIJAWA

    Tercipta Untukku
    Composed & Lyrics by Oncy Ungu

    Executive Producer by Wow Musikindo & Rowman Ungu
    Arranged & Music Produced by Rowman Ungu & Victor Musik Banyuwangi
    Keys & Vocal Directed by Yonggi Mikama

    Original Published by PT. Massive Music Entertaiment
    Vocal & Music Recorded at Afe Studio
    Music & Vocal Sound Engineer by Yudi Angus
    Mixed & Mastered at Harper Studio


    ♫ Available on ♫
    Spotify : https://bit.ly/TUNEWSPOTIFY
    JOOX : https://bit.ly/TUNEWJOOX
    Deezer : https://bit.ly/TUNEWDEEZER
    Apple : https://bit.ly/TUNEWAPPLE
    Langit Musik : https://bit.ly/TUNEWLM


    ♫ Available as RBT ♫
    Telkomsel : Ketik TUKJF Kirim Ke 1212
    XL / Axis : Ketik 47001887 Kirim Ke 1818
    Three 3 : Ketik 200163 Kirim ke 1212


    ♫ LYRICS ♫
    Tercipta Untukku Versi Jawa

    Verse :
    Tak sawang ayune eseman ning mripatmu.
    Nggawe kaku kabeh ning lambeku.
    Nyoto ning ngarep ku tekane katresnamu.
    Wektu kowe ono ning sanding ku.

    Pre Chorus :
    Akeh roso, sing ra iso tak ungkapno.
    Langsung ning ngarepmu

    Chorus :
    Aku pengen kowe ono.
    Teko lan dadi kancaku.
    Saben dino mlaku bareng karo aku.
    Siji alasan uripku

    Chorus II :
    Nganti wektuku ra ono.
    Nganti pungkasan e Rogo.
    Kowe kudu percoyo, ora ono liyone.
    Sing dadi tresnaku iki.
    Sewates nyowo

    Sak tenane sliramu siji sing kulo tresnani.
    Sak tenane niat nyanding nganti tekaning pati

    Chorus :
    Aku pengen kowe ono.
    Teko lan dadi kancaku.
    Saben dino mlaku bareng karo aku.
    Siji alasan uripku

    Chorus II :
    Nganti wektuku ra ono.
    Nganti pungkasan e Rogo.
    Kowe kudu percoyo, ora ono liyone.
    Sing dadi tresnaku iki.
    Sewates nyowo


    Enjoy & Stay Connect with us!
    ► Subscribe to Wow Musikindo: https://bit.ly/YoutubeWowMusikindo
    ► Website: https://www.wowmusikindo.co.id
    ► Like us on Facebook: https://www.facebook.com/wowmusikindo
    ► Follow us on Twitter: https://twitter.com/wowmusikindo
    ► Follow us on Instagram: https://www.instagram.com/wowmusikindo

    Follow Instagram
    ► Rowman Ungu : https://www.instagram.com/babehrowmanungu/
    ► Risma Aw Aw : <a target="
    blank" href="https://www.instagram.com/rismaawaw/">https://www.instagram.com/rismaawaw/


    WOW MUSIKINDO is a record label based in Jakarta, Indonesia. Our artists include Danang, Tante Lala, Princess Seruni, Risma Aw Aw, Dini LIDA, Diana Jeanette, and Many more.
    Subscribe to our channel for exclusive videos, Including official videos and lyrics videos.


    Don't Forget To Like, Comment, Share And Subscribe

    Contact Business :
    Wow Artist Management
    Tina : 0813-8550-8015

    P&C Wow Musikindo 2021

    Belum Ada Komentar
    Yuk mulai tulis komentar kamu
      Langganan untuk bisa berkomentar
      Tulis komentar ...

      Jadwal

      Music