Menu
Bats Channel’s Collection

TRESNO WARANGGONO - ERLANGGA FEAT ANZU

  • Bats Channel
  • 1 Komentar
  • Laporkan
  • Laporkan
  • Bats Channel
    Bats ChannelDiunggah January 07, 2021

    Tresno Waranggono cover versi oleh Erlangga Feat. Anzu..- Judul : TRESNO WARANGGONO Vocal : ERLANGGA FEAT. ANZU Ciptaan : NUR BAYAN Music Direct : Shouma Reggae Arranger : Unggul Sasongko Recording : BATS STUDIO #BatsChannel #TresnoWaranggono #Erlangga LIRIK : Nelongso roso rasane tangis njroning atiku Yen kelingan esem gemuyumu Larasworo gending tresno gawe kangene atiku Tansah eleng aku ro sliramu Duh kangmas sak tenane aku ngerti atimu Ning wes pastine aku duk jodohmu Pancen roso kari Roso Kudu lilo nggonmu nrimo Lilakno aku nyanding prio lio Ra keroso wes sewindu nggonku ora ketemu Kegugah atiku krungu suwaramu Aku mung bisa ndedungo waranggono sing tak tresno Mugo biso urep tentrem mulyo Tak tulis lakon tresnamu ning gending katresnanku Tak tembangne saben kangen sliramu Sak tenane aku nangis nanging tresno wis ginaris Taklakoni Kanti ikhlas ati Wuyungku ngelayung ngamboro ing awang awang Tanpo biso nyanding aku mung biso nyawang Tumetes eloku deres mili ono pipi Opo tresno iku pancen ra kudu nduweni Wes lilakno aku kangmas wes cukup lalekno Lelakon tresno iki bakal dadi crito Tresno Waranggono Ra keroso wes sewindu nggonku ora ketemu Kegugah atiku krungu suwaramu Aku mung bisa ndedungo waranggono sing tak tresno Mugo biso orep tentrem mulyo Tak tulis lakon tresnamu ning gending katresnanku Tak tembangne saben kangen sliramu Sak tenane aku nangis nanging tresno wis ginaris Taklakoni Kanti ikhlas ati Wuyungku ngelayung ngamboro ing awang awang Tanpo biso nyanding aku mung biso nyawang Tumetes eloku deres mili ono pipi Opo tresno iku pancen ra kudu nduweni Wes lilakno aku kangmas wes cukup lalekno Lelakon tresno iki bakal dadi crito Tresno Waranggono

    Belum Ada Komentar
    Yuk mulai tulis komentar kamu
    Langganan untuk bisa berkomentar
    Tulis komentar ...

    Jadwal

    Music
    Bagikan ke teman Anda