Menu
Bats Channel’s Collection

JANGAN BAPERAN - PROBORINI

  • Bats Channel
  • 1 Komentar
  • Laporkan
  • Laporkan
  • Bats Channel
    Bats ChannelDiunggah January 03, 2021

    Judul : OJO BAPERAN Vocal : PROBORINI Ciptaan : DIA PROBORINI Recording : NPD RECORD ------------------ LIRIK : Yen aku mesem guyu duduk ateges aku ngrayu Yen aku bales chat w.a mu dudu ateges nompo rasamu Aku wes tau kondho Atiku kebak tatu tresno Aku ora gampang percoyo Anane tembung lan roso tresno [BRIDGE] Aku iki seneng kekancan golek paseduluran Ora gampang nompo katresnan [REFF] Mbok wes cukop ojo baperan Aku ora niat dolanan Opo maneh roso katresnan Kanggoku kui perkoro temenan Mbok wes cukup ojo baperan Ojo gampang ati kelaran Aku iki seneng guyonan Ngertio yen aku mung ngajak kekancan BACK TO : [BRIDGE] [REFF] X2

    Belum Ada Komentar
    Yuk mulai tulis komentar kamu
    Langganan untuk bisa berkomentar
    Tulis komentar ...

    Jadwal

    Music
    Bagikan ke teman Anda