Apa yang terjadi?
Batal
Default Channel

Andra Kharisma - Hongkong Nyimpen Asmoro (Official Music Video NAGASWARA)

  • NAGASWARA
  • 1 Komentar
  • Laporkan
  • Laporkan
  • NAGASWARA
    NAGASWARADiunggah June 11, 2020

    Artist : Andra Kharisma Title : Hongkong Nyimpen Asmoro Composed by : Didi Kempot Arrangement : Bayu Onyonk 2020 NAGASWARA Lirik Lagu : Sepi rasane kelingan kowe Sing ning Hongkong naliko ono Causeway Bay Pengen ketemu nangis mripatku Ngempet kangen kangen atiku Causeway Bay nyimpen cerito Hongkong sing nyimpen asmoro Sepi rasane aku ning kene Turu dewe ning kene semene suwene Pengen ketemu nangis mripatku Ngempet kangen tak simpen njro neng dadaku Causeway Bay nyimpen cerito Hongkong sing nyimpen asmoro Langite mendung udane tibo Aku bingung yen kowe ra teko teko Atiku nangis kelingan kowe Tak enteni rangkulen aku ning kene Sepi rasane aku ning kene Turu dewe ning kene semene suwene Pengen ketemu nangis mripatku Ngempet kangen tak simpen njro neng dadaku Causeway Bay nyimpen cerito Hongkong sing nyimpen asmoro Langite mendung udane tibo Aku bingung yen kowe ra teko teko Atiku nangis kelingan kowe Tak enteni rangkulen aku ning kene Tak enteni rangkulen aku ning kene Business inquiries : +62 2150208989 ext. 511 Email : nagadigit@nagaswara.co.id

    Info

    Andra Kharisma - Hongkong Nyimpen Asmoro (Official Music Video NAGASWARA)

    NAGASWARA
    NAGASWARADiunggah June 11, 2020

    Artist : Andra Kharisma
    Title : Hongkong Nyimpen Asmoro
    Composed by : Didi Kempot
    Arrangement : Bayu Onyonk
    2020 NAGASWARA

    Lirik Lagu :
    Sepi rasane kelingan kowe
    Sing ning Hongkong naliko ono Causeway Bay
    Pengen ketemu nangis mripatku
    Ngempet kangen kangen atiku

    Causeway Bay nyimpen cerito
    Hongkong sing nyimpen asmoro

    Sepi rasane aku ning kene
    Turu dewe ning kene semene suwene
    Pengen ketemu nangis mripatku
    Ngempet kangen tak simpen njro neng dadaku

    Causeway Bay nyimpen cerito
    Hongkong sing nyimpen asmoro

    Langite mendung udane tibo
    Aku bingung yen kowe ra teko teko
    Atiku nangis kelingan kowe
    Tak enteni rangkulen aku ning kene

    Sepi rasane aku ning kene
    Turu dewe ning kene semene suwene
    Pengen ketemu nangis mripatku
    Ngempet kangen tak simpen njro neng dadaku

    Causeway Bay nyimpen cerito
    Hongkong sing nyimpen asmoro

    Langite mendung udane tibo
    Aku bingung yen kowe ra teko teko
    Atiku nangis kelingan kowe
    Tak enteni rangkulen aku ning kene
    Tak enteni rangkulen aku ning kene

    Business inquiries :
    +62 2150208989 ext. 511
    Email : nagadigit@nagaswara.co.id

    Belum Ada Komentar
    Yuk mulai tulis komentar kamu
    Langganan untuk bisa berkomentar
    Tulis komentar ...

    Jadwal

    Music