Default Channel

Andra Kharisma - Hongkong Nyimpen Asmoro (Official Music Video NAGASWARA)

  • NAGASWARA
  • 1 Komentar
  • Laporkan
  • Laporkan
  • NAGASWARA
    NAGASWARADiunggah June 11, 2020

    Artist : Andra Kharisma Title : Hongkong Nyimpen Asmoro Composed by : Didi Kempot Arrangement : Bayu Onyonk 2020 NAGASWARA Lirik Lagu : Sepi rasane kelingan kowe Sing ning Hongkong naliko ono Causeway Bay Pengen ketemu nangis mripatku Ngempet kangen kangen atiku Causeway Bay nyimpen cerito Hongkong sing nyimpen asmoro Sepi rasane aku ning kene Turu dewe ning kene semene suwene Pengen ketemu nangis mripatku Ngempet kangen tak simpen njro neng dadaku Causeway Bay nyimpen cerito Hongkong sing nyimpen asmoro Langite mendung udane tibo Aku bingung yen kowe ra teko teko Atiku nangis kelingan kowe Tak enteni rangkulen aku ning kene Sepi rasane aku ning kene Turu dewe ning kene semene suwene Pengen ketemu nangis mripatku Ngempet kangen tak simpen njro neng dadaku Causeway Bay nyimpen cerito Hongkong sing nyimpen asmoro Langite mendung udane tibo Aku bingung yen kowe ra teko teko Atiku nangis kelingan kowe Tak enteni rangkulen aku ning kene Tak enteni rangkulen aku ning kene Business inquiries : +62 2150208989 ext. 511 Email : nagadigit@nagaswara.co.id

    Belum Ada Komentar
    Yuk mulai tulis komentar kamu
    Langganan untuk bisa berkomentar
    Tulis komentar ...

    Jadwal

    Music