Menu
Laporkan Spam Video

Tarling - Iswa S (Official Music Video ProMedia)

  • 0 Komentar
  • Diterbitkan September 18, 2019
Tembang Tarling Remix Karya Jeni Anggoro Wong Tani Vocal Iswa S Putri Kuwu Jatisawit Lor Jatibarang Indramayu Lirik Lagu : Mimi iswa pengen hiburan Nembang lagu tarling dermayonan Sing nyaring suara gitare Sing merdu suara sulinge Iswa mimi joged baturi Joged lagu tarling masa kini Suarane gitar lan suling Bisa gawe edan eling Tarling yu pada joged tarling Lagu tarlingan asli sing kota mangga Gundah pikiran joged anggo irama Musik tarlingan enak kanggo jogede Anggut anggutan sing enom lan tua ne Tarling tarling yen natar gage eling
Music
Bagikan ke teman Anda